torsdag den 6. juni 2013

Lagkage, der ikke spises!!!

Tjah, jeg kan vel ligeså godt afsløre, at jeg er gravid igen og næsten halvvejs... Det medfører nogle gange underlige humørsvingninger og lyst til mad... meget tit.

Den anden dag, da vi var ude at handle ind, fik jeg virkelig lyst til lagkage! Lars var så sød at føje mig (hvilket jo bare manglede efter hele gave-fadæsen!). Så jeg købte alle ingredienser til den gode gamle banan, creme og jordbærsyltetøj lagkage med flødeskum.

Problemet var, at jeg ikke gad lave den, da vi kom hjem.

Dagen efter tog jeg mig sammen og lavede lagkagen... men nu havde jeg ikke længere lyst til at spise den... Altså hvad sker der lige?!?!?!?!? Har faktisk heller ikke så meget lyst til snøfler som jeg havde engang. Suk!

Så nu har vi en kæmpe lagkage stående i køleskabet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar