torsdag den 8. august 2013

Dyre luksusting og den længe ventede gave!

Jeg gjorde noget meget dumt den anden dag. Jeg havde fået en prøve på en shampoo, der skulle være meget fin og god (den indeholdt nemlig kaviar ekstrakt). Normalt får jeg ikke rigtig brugt de der plasticbreve med prøver på shampoo, cremer og hvad det nu ellers kan være, men jeg tog mig altså sammen.

Først tog jeg brevet med shampoo og begyndte at massere det ind i håret. Der skete ikke så meget med det samme, men pludselig var det som om det hele fluffede op, mit hår, shampooen! Det blev til en skøn, lækker og fluffy oplevelse, som jeg aldrig har været ude for før. Det samme med den tilhørende balsam.

Da det hele var skyllet ud og håret var tørret, var det som at have fået nyt, velduftende hår. Blødt, lækkert og jeg ved ikke hvad.

Problemet: shampoo og balsam koster 400 kr stykket!!!

Men se hvad jeg har herhjemme nu:


Takket være Lars, der endelig gav mig den gave (se her), han skyldte mig ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar