mandag den 2. september 2013

Edderkoppen!!!

Jeg er ikke særlig glad for edderkopper, og kan fx ikke sove, hvis jeg spotter en i soveværelset (faktisk tjekker jeg hele vejen rundt i loftet, inden jeg går i seng).

For en lille måneds tid siden opdager jeg, at der sidder en edderkop halvt gemt under lofts-listen i hjørnet i vore brusekabine. Jeg nævner for Lars, at den sidder der, men han gør ikke noget ved det. Så i flere uger stirrer jeg panisk op på edderkoppen, hver gang jeg går i bad.

En nat opdager jeg, at den har flyttet på sig og sidder i sit spind ca. 10 cm under loftet. Om morgenen er den tilbage under listen.

Nå nå, tænker jeg, den skal vel fange lidt mad... En dag bliver den dog hængende i spindet.

For en uges tid siden ordner jeg så badeværelse, og er ved at fjerne spindelvæv fra loftet. Men da jeg når til brusekabinen, nænner jeg ikke at fjerne edderkoppen med støvsugeren. Det er som om, vi nu har fået et personligt forhold til hinanden. Så jeg lader den sidde.

Jeg kom til at nævne det for Lars i lørdags... hvilket nu har resulteret i, at han har fjernet edderkoppen, da han gjorde rent på badeværelset.

Det gjorde mig faktisk lidt trist...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar