mandag den 27. januar 2014

Sne og problemer...

Her for et par uger siden lå der jo lidt sne en fredag.. det resulterede i at Nicolai fik snefri... Faktisk lå der jo kun en lille bitte smule sne, der knap nok dækkede jorden. Nogen steder var der slet ikke sne.

Men lille hr. to-årig, der selv vil bestemme, havde bestemt sig for at sne var farligt! Så Nicolai ville absolut ikke gå på sneen.

Da jeg ikke er supermand, måtte han jo blive hjemme (jeg kan ikke bære en to-årig samtidig med jeg håndterer en barnevogn, og nej vi har ikke en tvillingevogn, og nej bilen var ikke hjemme, så jeg kunne heller ikke køre).

Som nogen af jer måske har bemærket, så ligger der i dag en smule mere sne. Så jeg tog bilen (som var hjemme). Men jeg kan hilse og sige, at der er stadig langt fra parkeringspladsen og ind til selve vuggestuen, når man skal bære to-årig og autostol med kæmpebaby, suk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar