søndag den 28. juli 2013

Mig og min bil!

Angående den fantastiske feriecenter/sommerhustur med veninde og hendes søn, så startede den sådan her:Jeg havde holdt på parkeringspladsen i 10 minutter og var ved at læsse af, da den flinke parkeringsvagt kiggede forbi.

"Du mangler den P billet, som du får udleveret af Feriecentret"

Godt så, men den lå jo fint i forruden i min venindes forældres bil, fordi de havde været så søde at køre hende og hjælpe med at læsse af!


Men mine ubehageligheder med bilen sluttede ikke her.

På anden dagen, skulle vi gå en tur langs stranden, og jeg hentede vores paraplyklapvogn bag i min bil og smækkede bagklappen i.

Men hvor var bilnøglen nu?!? Jo, den lå da bag i bilen...

For fanja da også, hvad sker der med mig!!!!

Heldigvis viste det sig, at vores Falck abonnement dækker sådanne situationer. Så der kom to søde falckmænd og reddede min dumme dag. Tror de havde meget ondt af den gravide mor, der stod med en 2-årig, der lige var blevet hysterisk over et eller andet (som i at Nicolai stortudede og jeg havde ikke en sut i nærheden).

Jeg kunne efterfølgende ikke lade være med at være bekymret for, hvad der ville ske næste dag på vej hjem, men "heldigvis" tog Lars den for mig, da hans motorcykel gik i stå. Puha!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar