søndag den 1. december 2013

Nuller naller

Denne gang har stilheden herinde faktisk været fordi jeg har født! Den 16/11 kl. 15.41 kom Lili til verden.


Vil gerne lige hilse og sige at sådan en fødsel gør nuller naller!!! Jeg nåede at gå 14 dage over termin, så fødslen skulle sættes i gang (lidt underligt, når nu Nicolai kom dagen før termin). Og uden at gå for meget i detaljer, så fik jeg taget mit vand om formiddagen, hvorefter vi blev sendt ud på en gåtur for at se om veerne ville komme af sig selv. Og hvad gør man så, når kl. er 11 på en lørdag, ja man går da ud og spiser brunch buffet! 

Vi er åbenbart lidt afslappede med hele det fødselshalløj, for da Nicolai blev født var vi også et smut i byggemarked efter vi havde været til tjek på sygehuset og imens mine veer var ved at komme godt igang.

Nuller naller!!!

1 kommentar: