søndag den 1. december 2013

Så starter virkeligheden!

Nu er de første 15 dage jo gået efter at vi er blevet en familie på fire. Det betyder at i morgen starter virkeligheden! Lars skal på arbejde igen, og jeg står alene med at få afleveret Nicolai i vuggestuen. Men jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg både skal få mig, Nicolai og Lili i tøjet hver morgen, så vi kan komme ud af døren.

Jeg ved godt, der er mange før mig, der har kastet sig ud i samme vovestykke og overlevet, så måske er der nogen der har tips og tricks?

Måske skal jeg bare prise mig heldig over, at vi har fået nummer to her i vinterhalvåret. Jeg kan nøjes med at tage normale bukser på, så kan nattøj, gylp og andet godt skjules under vinterjakken. Nåe ja, og håret kan skjules under en hue, det er da egentlig smart!!!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar