onsdag den 23. april 2014

Forsinket påskehilsen

Jeg kan ikke huske om påskeferien kom lige så meget bag på mig sidste år, men det tror jeg næsten at den gjorde. Altså jeg vidste godt påsken stod for døren og planlagde også æggepustning og æggejagt, men fredag før ferien, da jeg er i mødregruppe, er der pludselig en af de andre flergangsmødre, der siger: " Anja, du ved godt de holder lukkedage i institutionerne her i påsken ikke?"

Jo, det vidste jeg måske nok, men min hjerne havde lige glemt, at gøre mig opmærksom på det.

Så jeg panikkede lidt over tre dage alene med to børn. Ja, nu piver jeg lidt igen, men altså sådan en næsten tre årig har krudt i røven og bliver meget nemt sur over et eller andet mystisk man har gjort, og sådan en 5 måneder gammel baby kræver også lidt opmærksomhed.

Men det gik over al forventning.

Mandag under Lilis første lur, ville Nicolai lege med vand på badeværelset. Så kunne jeg sidde der og drikke lidt kaffe (ja! på toilettet! Man er vel desperat!) og spille Candy Crush Saga. Helt tilfældigt kom jeg endelig videre fra den bane, jeg har siddet fast ved i 100 år. Så det var en god dag! Og så sov de to små middagslur samtidig, hihihihihi!

Tirsdag var ved at ende i en katastrofe, da Nicolai ikke gad gå en tur helt hjem til Bedsterne (og vi havde ingen bil), men heldigvis blev vi reddet af "Buttemor" (verdens bedste udtale af bedstemor), der hentede ham til hyggedag.

Onsdag stod på tur til Svigerne på Fyn og så var Lars jo hjemme resten af påsken, ahhhhhhhhhhhhhhhh dejlig ferie!!!

4 kommentarer:

 1. Hejsa...

  Håber det er okay at jeg lige lure med her.. :P
  Jeg fandt dig lidt tilfældigt og tror nok jeg engang har mødt dig faktisk..
  Jeg blogger også selv.. http://jeasblanketanker.blogspot.dk/

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt i orden, rart at vide, der er nogen der følger lidt med :)

   Slet
 2. Hej Anja
  Det er hyggeligt at høre om dine små hverdagsproblemer,
  jeg kan ikke undgå at tænke på dengang jeg selv havde børn.
  så her er et godt råd fra en gammel kone: Lad dine børn forstå at det er dig der bestemmer.
  Kærlige hilsener Mormor

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mormor, det er et godt råd, som jeg prøver at efterleve hver dag (nogen dage går bedre end andre) :)

   Dejligt at vide du følger lidt med.

   Kærlig hilsen Anja

   Slet