lørdag den 14. juni 2014

Billeder af barn nr. 2

Jeg kan huske engang jeg var barn/teenager, hvor jeg sad og kiggede i mine forældres gamle fotoalbums. I det første album var der billede efter billede af min storebror som baby, og ja han så da meget sød og buttet ud, bevares. Men da jeg nåede til næste album, og billederne fra omkring min fødsel, så var det som om der var knap så mange babybilleder... Men endnu værre stod det til, da jeg nåede albummet fra da min lillebror ankom til verden. Billeder af ham som baby er en sjældenhed.

Sådan er det vist bare, meeen man kan jo ikke lade være med at tænke: Når jeg får børn, bliver det helt sikkert ikke sådan!

Men det gør det...

Da Nicolai blev født, smed jeg en masse billeder af ham på facebook, ja han fik faktisk et helt album med navnet Nicolai. Der er endnu ikke et album med billeder af Lili. 

Og jeg ser ikke mig selv som en der har lyst til at spamme billeder af mine børn til alle andre, men altså hvad vil Lili ikke tænke når hun bliver stor? Så det er altså ikke fordi jeg synes, at jeg igen har verdens sødeste baby, at jeg om lidt laver et album med billeder af Lili, det er kun fordi jeg har dårlig samvittighed... men se her, er hun ikke sød?


Og hun har altså ikke et unormalt stort hoved og lille krop, det er fordi hun sidder og læner sig fremad...... ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar