mandag den 7. juli 2014

SOMMERFERIE!?!?

I dag startede min sommerferie, den søde barselstid er ovre. Der er nu kun tre uger til, at den står på arbejde igen. Jeg troede faktisk de tre uger skulle indeholde en masse afslapning for den lille familie herhjemme og måske en tur i sommerhus eller lignende. Men skæbnen ville, at jeg har tre ugers sommerferie alene med Nicolai og Lili, mens Lars arbejder.

Jeg forudser at der sker følgende i løbet af de tre uger:
  1. Jeg får drukket en masse kaffe, og ender med at mit kaffeforbrug fordobles
  2. Jeg lærer at drikke kold kaffe, da jeg nok ikke får meget tid til at sidde ned
  3. Det vil føles som ferie at starte på arbejde, hvor jeg kan drikke min VARME kaffe i fred
Ak ja, det skal nok blive en dejlig, men hård sommer!

Første dag har vi brugt på at gå tur og lege i haven, men jeg forudser allerede at det ikke vil være nok til at underholde Nicolai i morgen. Gode forslag til aktiviteter modtages med kyshånd!

PS man skulle tro en selfie med begge børn er forholdsvis nem, når det ene barn sover, men nej!Ingen kommentarer:

Send en kommentar