torsdag den 18. april 2013

Biblioteksbøger og barndomsminder

Jeg har altid været lidt af en læsehest. Da jeg var lille var jeg ofte i gang med at læse flere bøger af gangen.

Ca. en gang om måneden tog vi på Ringsted Bibliotek, hvor jeg så kunne låne bøger til resten af måneden. Problemet var bare, når jeg skulle finde de gamle bøger frem. Jeg husker tydeligt en gang, hvor jeg ikke kunne finde en bog om stjernetegn. Jeg tror det endte med at min mor måtte betale for en ny bog til biblioteket. Senere en dag jeg blev tvunget til at rydde op på mit altid rodede værelse, dukkede bogen op. Puhh det var pinligt.

Nu er jeg jo blevet voksen og ansvarlig, så det med at smide bøger væk og sådan, er jo ikke længere et problem.

Jeg forstår ikke hvordan jeg så egentlig nu har 200+ kr til gode i bøder for for sent afleverede bøger på det gode gamle Ringsted Bibliotek?!?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar