mandag den 8. april 2013

Et lille forsinket påskeindlæg om glæderne ved at være McD afhængig...

Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg elsker McD mad, simpelthen elsker!!!

Men den anden dag følte jeg mig alligevel lidt ussel over at være faldet i igen.

Den sidste påskedag gik nemlig med at besøge venner og familie, så vi kunne "desværre" ikke nå at lave aftensmad. Heldigvis kunne vi da lige tage McD på vejen hjem. MUMS!!!!

Jeg havde mange kvaler over hvad jeg skulle bestille, for jeg ved jo godt, jeg ikke kan spise alt det, jeg har lyst til. Men det endte med en McFeast menu med vanilleshake, en cheeseburger og 3 chilicheese tops.

De der chilicheese tops er en ny erhvervelse til min sædvanlige McD bestilling. I umindelige tider har den ellers enten stået på en McFeast menu med en cheeseburger on the side eller bare en cheeseburger menu (hvor man får to herlige cheeseburgers).

Nå men videre til historien. Vi får en forkert bestilling med to cheeseburger menuer i stedet for to McFeast menuer. Den flinke McD mand lader os beholde cheeseburgerne og giver os McFeast burgerne oveni.

Men nu var der alligevel flere burgere end vi kunne spise på en enkelt aften.

Og nu kommer det usle, du har ventet på.

Dagen efter bestod min natmad af to cheeseburgere varmet i ovnen.... og eftermiddagssnacken var 2 chilicheesetops... og en cheeseburger...

For Fanja!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar