søndag den 3. marts 2013

30 års fødselsdag og 1 års bryllupsdag

I dag er det min 30 års fødselsdag og min 1 års bryllupsdag :)

Her er hvad jeg havde planlagt, der skulle ske:

I går skulle Lars og jeg have været med toget til Malmö til et hotelophold, vi fik i bryllupsgave sidste år. Vi skulle spise ude, måske i biografen, shoppe og bare råhygge. I dag skulle vi så vågne op, afslappede og forelskede, til lækker brunch på hotellet. Finde et tog hjem, hente Nicolai hos Bedsterne, og så vente på klokken blev 15, hvor mine forældre, brødre og deres kæreste/kone kom til kaffe og kage. Som jeg i øvrigt havde lokket dem til selv at tage med, så vi ikke skulle stresse over det i dag på vej hjem fra Malmö.

Her er hvad der skete:

Servietterne jeg ville have pyntet med...
Onsdag bliver jeg ringet op af vuggestuen, Nicolai har kastet op. Lars er i Holland, så jeg henter Nicolai. Han er nu frisk nok, til gengæld har jeg fået feber. Vi er alene hjemme indtil torsdag nat, hvor Lars kommer hjem. Fredag aften har jeg stadig feber, og jeg må indse, at vi ikke kommer til Malmö i denne omgang. Det udløser en kæmpe tudetur, for jeg havde glædet mig virkelig meget. I morges føler jeg faktisk, at jeg er ved at være på toppen. Det er Nicolai ikke. Han kaster op hele tiden! Så kaffe og kage med familien blev aflyst.

Nu sidder jeg her, med eftermiddags solen skinnende ind af stuevinduet. Jeg har fået dejlige gaver, vi har set film, spist kage, og henter om lidt mad fra Kroen. Så faktisk har det været en rigtig hyggelig dag, selv med opkast.

Tillykke med fødsels/bryllupsdagen :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar