fredag den 29. marts 2013

Lidt mere om ansigsbehandlinger og dyre cremer

Nu skrev jeg jo den anden dag, at jeg fik en ansigtsbehandling, men der var noget jeg undlod at skrive...

Ja, det er faktisk en lille smule pinligt.. og lidt irriterende.. og måske bare lidt dumt!

Jeg har altid haft en lidt sart hud, og har været udsat for at måtte skynde mig at vaske mystiske ansigtsmasker af, fordi min hud brændte. Derudover er jeg faktisk begyndt at gå lidt mere op i at få brugt ansigts creme og hvad der dertil hører. Lige for tiden har jeg lidt bøvl med min hud, så tænkte at jeg samtidig kunne få lidt tips og tricks hos min ansigtsbehandler. Hun må jo om nogen vide, hvad der er godt for min hud.

Da jeg fik ansigtsbehandlingen smurte den flinke dame forskellige masker og cremer i hovedet på mig. Nogle af dem sved lidt på mine kinder, men jeg sagde ikke noget, og det gik hurtigt over.

Bagefter foreslår hun mig nogle produkter: "Der bare vil være perfekte til min hudtype, og til at mindske mine porer." (som jeg i øvrigt har det med at udtale som porrer...)

Hun nåede også lige at nævne, at min hud har været i forfald siden jeg blev 25 :-S

Jeg tænkte fint, jeg prøver at købe et eller to af hendes foreslåede (dyre) produkter. I mit baghoved råbte en stemme: "Hvad nu hvis du ikke kan tåle det?!?!?!??!". Men den valgte jeg pænt at overhøre.

Og hvad sker der, da jeg prøver at smide det her "fantastiske pore reducerende" halløj i hovedet. Det svier som ind i h...

Men damen har til huse på Amager, jeg i ringsted... og det er da lige meget med de 700 kr...

For Fanja da også!!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar