søndag den 3. marts 2013

Det at være blevet 30 (velkommen nye liv)

Goddag og velkommen til.

I dag er det min 30 års fødselsdag, og i den forbindelse har jeg gjort mig en masse tanker om, hvad der nu skal ske med mit liv. Jeg har lidt svært ved at forholde mig til at være "så gammel". Hvad laver man egentlig, når man er blevet 30?

Jeg ved jo godt livet ikke slutter her, men de kvindemagasiner jeg læser, føler jeg enten er for kvinder i 20'erne, for kvinder over 40, for "damer" eller for "mødre". Jeg læser lidt i dem alle, for jeg kan jo sagtens identificere mig selv i nogle af historierne i alle bladene. Men jeg synes der mangler noget.

Så nu vil jeg starte en blog om det at være i 30'erne. Jeg kan selvfølgelig kun blogge ud fra, hvor jeg selv er lige nu. Ideen er, at jeg med tiden forhåbentlig kan lokke nogle af mine skønne veninder til at komme med gæsteindlæg om det der ligger dem på sinde. Eller Lars, for det kan jo være sjovt, at se det fra mandens synsvinkel ind i mellem. Faktisk har han lovet at skrive et indlæg til i morgen :)

Indtil nu kan du læse om hvordan jeg stadig nogle gange føler mig så usikker som da jeg var 20. Eller om hvordan man har et standpunkt til man får et nyt, fx. omkring legetøj i stuen. Eller du kan læse lidt om, hvordan jeg bruger min egen tid.

Til sidst vil jeg bare skrive god fornøjelse, og håber at I vil følge lidt med. Om ikke andet, synes jeg I skal se, hvordan jeg har fejret min 30 års fødselsdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar